Amsterdam Business Forum 2023 - the Impact Edition

29 september 2023
09:30 - 17:30
Leden van het Bedrijvennetwerk HR
Nu aanmelden via EventBrite

In samenwerking met DenkProducties. Naast 20% korting op je ticket ook toegang tot een speciale learning cycle met HR professionals.


Als HR professional wil je dat jouw organisatie impact maakt. Een positieve, diepe impact op het werkgeluk van mensen.

Hoe? Met een bedrijfscultuur waarin talent zich gewaardeerd en uitgedaagd voelt. En met leiders die zorgen dat mensen blijven groeien. Tot een niveau dat hen ook zelf verbaast.

Op seminar Amsterdam Business Forum 2023 leer je alles over het maken van Impact. En is daarom een buitenkans voor jou als HR professional.

Topsprekers uit binnen- en buitenland praten je bij op 3 thema’s:

  1. Better Business (met Rutger Bregman) – Dit blok zit vol grote en kleine ideeën om de impact van jouw organisatie op de wereld te vergroten.
  2. Amazing Cultures (met Erin Meyer) – In dit blok leer je hoe je een cultuur opbouwt die werken geweldig maakt.
  3. Magnificent Leadership (met Tim Ferriss) – Voortreffelijke leiders maken impactvolle organisaties. In dit blok hoor je de dagelijkse gewoonten van deze leiders.

Amsterdam Business Forum is een seminar voor professionals, ondernemers en leiders die impact willen maken. Als HR professional is één van je rollen: het ontwikkelen van leiderschap.

In dit seminar krijg je precies de juiste ingrediënten om aan de slag te gaan: sprekers van wereldklasse, bruikbare ideeën en een topnetwerk van leiders en HR-collega’s.


HR Bedrijvennetwerk is partner van dit seminar. Als lid van het Netwerk krijg je korting op inschrijving én kun je deelnemen aan een Learning Circle waarin je met peer-to-peer sessies de vertaalslag maakt van de inzichten van het hoofdpodium naar jouw dagelijkse praktijk.


Programma
(taal van deze dag is: Engels)

08.45 Ontvangst en Registratie

09.30 Start seminar

09.30 Blok 1: Better Business
In dit blok ontdek je manieren om de impact van jouw organisatie op de wereld te vergroten. Maak je klaar voor op grote én kleine business ideeën die je meteen wil gaan toepassen. Rutger Bregman geeft je tips en inspiratie.

11.00 Deepdive break 1
In deze break kun je aanschuiven bij een HR learning circe waarin je de inzichten uit blok 1 vertaalt naar concrete acties om meteen toe te passen.

12.30 Blok 2: Amazing Cultures
Hoe bouw je een geweldige bedrijfscultuur waarin het heerlijk is om te werken en die volop nieuw talent aantrekt? In dit blok leer je van o.a. Erin Meyer (Insead) hoe Netflix dat doet en wat je ervan kunt overnemen.

14.00 Deepdive break 1
Met HR learning circle sessies over het bouwen van bedrijfsculturen die werk awesome maken.

15.30 Block 3: Magnificent Leadership
Leiders spelen een cruciale rol in de impact van je organisatie. Wat doen wereldklasse leiders anders en beter? Welke gewoontes hebben ze en hoe maak je die eigen? Tim Ferriss en anderen geven je inspiratie én concrete tips.

17.15 Einde met (vrijdagmiddag)borrel


Keynote Sprekers

Tim Ferriss is de auteur van vijf internationale bestsellers, waar van de bekendste ongetwijfeld is: De Werkweek van 4-uur werkweek — Vertaald in meer dan 35 talen.

Zijn podcast - The Tim Ferriss Show – is de meest geluisterde podcast van leiders en ondernemers ter wereld. Duizelingwekkende cijfers: 800.000+ miljoen afleveringen gedownload. 10.000+ 5-sterren beoordelingen.

Ferriss is uitgenodigd als gewaardeerd spreker bij onder andere Google, MIT, Harvard Business School, Nike, Facebook, The Central Intelligence Agency (CIA), Microsoft, TED en SXSW.

Erin Meyer is professor aan de toonaangevende INSEAD Universiteit in Fontainebleau. Ze is auteur van twee bekroonde boeken:

- The Culture Map (2014) - De onzichtbare grenzen van het wereldwijde bedrijfsleven doorbreken

- No Rules Rule (2020) - Netflix en de cultuur van heruitvinding (met Reed Hastings, oprichter van Netflix)

Erin's academische werk richt zich op interculturele samenwerking: hoe kunnen internationale teams toch effectief samenwerken? Reed Hastings, oprichter van Netflix, las haar werk en was zo onder de indruk dat hij Erin vroeg om samen met hem de cultuur van Netflix te onderzoeken en ontleden. Dat mondde uit in hun boek No Rules Rules.

In 2021 werd Erin door de Thinkers50 voor de derde keer vermeld als een van de vijftig meest invloedrijke zakelijke schrijvers ter wereld en in 2018 werd ze door HR magazine geselecteerd als een van de 30 meest invloedrijke HR-denkers van het jaar.


Rutger Bregman
is een van Europa’s meest vooraanstaande jonge denkers. De 35-jarige historicus en auteur is voor zijn werk bij De Correspondent twee keer genomineerd voor de prestigieuze European Press Prize. Zijn artikelen zijn gepubliceerd in The Washington Post en op de BBC.

Zijn internationaal gepubliceerde boeken De meeste mensen deugen / Humankind (2020) en Gratis geld voor iedereen / Utopia for Realists (2017) waren beide New York Times Bestsellers en zijn vertaald in meer dan 40 talen.


Al je je inschrijft via het Bedrijvennetwerk HR met deze link, dan krijg je twee keer voordeel:

  • 20% ledenkorting op de deelnameprijs voor jou en iedereen in je organisatie
  • Toegang tot een speciale learning cycle met HR-professionals. Twee sessies waarin je met HR-collega's brainstormt over de toepassing van de inzichten die je eerder hoorde op de dag.

Meer events

Kennissessie Onderzoek Hybride werken bij Radboudumc en piekbezetting

02 november 2023
15:30 - 17:00
Presentatie van onderzoeksresultaten over Hybride werken incl. brainstorm/dialoog rondom…

Netwerkdiner 'Transitie bij Tata Steel'

09 november 2023
16:00 - 21:00
Persoonlijke ontmoetingen en netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Masterclass 'Van brokkelbrein naar Breinwelzijn'

21 november 2023
15:00 - 16:30
Waarom het helpt om in een snel veranderende en digitale context de handleiding van het brein op…