Diversity & Inclusion: Meet the Experts

01 maart 2021
15:30 - 17:00
Leden van het Bedrijvennetwerk HR
Nu aanmelden via EventBrite
Een unieke kans om een case en/of vragen uit jouw organisatie over Diversity & Inclusion voor te leggen aan een panel van D&I experts

Staan Diversity & Inclusion ook bij jouw organisatie op de agenda? Pak dan deze unieke kans om jouw D&I case voor te leggen aan een volwaardig D&I expert-panel. Je krijgt én feedback vanuit de wetenschap én praktische handvatten om een fast forward te kunnen maken op dit onderwerp. De deelnemende experts zijn:

  • Eva Siebelink: Projectleader Diversity & Inclusion WUR – Eva is al jarenlang binnen de universitaire wereld, en in de landelijke politiek, actief als adviseur op het gebied van Diversiteit en Inclusie. Dit is begonnen met als aandachtsgebied genderdiversiteit maar focust zich nu steeds meer op inclusie in de breedste zin van het woord.
  • Prof. Dr. Jojanneke van der Toorn: Jojanneke is bijzonder hoogleraar Inclusie van Lesbische, Homoseksuele, Biseksuele en Transgender werknemers op het werk aan de Universiteit Leiden en tevens universitair hoofddocent sociale en organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht. Zij is deskundig op het gebied van diversiteit en inclusie op het werk, seksuele vooroordelen, sociale ongelijkheid en politieke ideologie. Vanuit haar leerstoel, in het leven geroepen door Workplace Pride en gefinancierd door KPN, tracht Van der Toorn een brug te slaan tussen wetenschap en praktijk met als doel bij te dragen aan effectief evidence-based diversiteitsbeleid.
  • Rolf Schrama: Rolf is ex-paralympisch zeiler, tegenwoordig Advisor Inclusion & Diversity bij Van Lanschot Kempen en spreker. Onder het motto: ‘iedereen heeft een beperking’ kijkt hij naar de mogelijkheden. En dat zijn er vaak meer dan je denkt!
  • Siham Achahboun: Siham is sociaal- en organisatiepsycholoog en gespecialiseerd in culturele diversiteit en inclusie binnen organisaties. In 2017 heeft zij het programma culturele diversiteit en inclusie voor Achmea ontwikkeld, waar zij sindsdien verantwoordelijk voor is. Haar aanpak kenmerkt zich door wetenschappelijke inzichten te vertalen naar duurzame veranderingen binnen de organisatie.

Om voor jou als deelnemer de take away zo groot mogelijk te laten zijn, verzoeken we je om op voorhand jouw D&I case en/of vragen met ons te delen. Dit kan je meteen in de Eventbrite aanmelding doen.

Meer events

Weegschaal van Werkdruk

15 oktober 2021
11:30 - 12:30
Maak kennis met de Weegschaal van Werkdruk: een praktisch model om de werkdruk op organisatie-,…

Drive Your Career binnen DAF

15 oktober 2021
11:30 - 12:30
Benieuwd hoe we bij DAF interne arbeidsmobiliteit een boost geven?

Innovation in Workplace Well-being: Weten wat werkt

15 oktober 2021
10:15 - 11:15
Maak kennis met het innovatieve ‘Wellbeing Dashboard’ van TNO voor een gepersonaliseerde aanpak.