Festival Digitale transformatie en transformatieskills… wanneer ga jij zelf aan de slag?

23 juni 2023
12:00 - 17:00
Leden van het Bedrijvennetwerk HR
Nu aanmelden via EventBrite

Een dag samen bij elkaar om transformatie te ontketenen!

Net zoals vorig jaar organiseren we weer een geweldig HR festival, waarbij we elkaar ontmoeten, mogen luisteren naar sprekers die ons zullen raken, eten we lekker samen en gaan we uiteen om praktisch zelf aan de slag te gaan in diverse workshops.

Kom ook en neem al je HR collega's mee: we ontmoeten ze graag!

Het programma:

12.00 - 13.00 uur: Ontvangst en lunch (broodjes, koffie, thee)
13.00 - 13.10 uur: Opening door o.a. Jacqueline van Onzenoort (middagvoorzitter)
13.10 - 14.15 uur: Keynote speaker Bea Aarnoutse (schrijfster van de boeken Happy change en Alligment 2.0) incl. interview door Jacqueline
14.15 - 14.30 uur: Break (koffie, thee, kleine versnapering)
14.30 - 15.15 uur: Workshopronde 1
15.30 - 16.15 uur: Workshopronde 2
16.30 - 17.00 uur: Borrel met hapjes

Workshops:

Er zijn 2 workshop-rondes. Je hebt de keuze uit deze interactieve workshops:

  1. Special forces met Frenk van Assen
    Hoe pak je aan als je de organisatie wilt transformeren langs de as van de Green on principes? Wat is de rol van HR en welke transformatievaardigheden vraagt dit?
  2. Natalie Hazenberg (transformatieproces naar zelforganisatie en wendbaar organiseren)
    Natalie is de co-auteur, naast Klaas Ariaans, van het boek Momentum. Nadat we Klaas tijdens de HR Hackaton het podium hebben gegeven rondom wendbaar organiseren, hebben we nu Natalie gevraagd een workshop te geven. Hoe pak je een transformatie aan naar wendbaar organiseren? Wat zijn haar lessons learned en hoe kunnen de workshop deelnemers interactief ontdekken welke transformatievaardigheden dit vraagt.
  3. Marjolein ten Hoonte
    Een workshop als vervolg op de kennissessie van 24 april jl. waarin haar boek 'Kunnen we het even over werk hebben?' centraal stond en wat dit vraagt van de transformatieskills van HR. Marjolein doet een groot appel op de transformatievaardigheid van HR in het toegaan naar een ontslagvrije samenleving vanuit een toekomstvaste visie die echt onderbouwd is met data en kennis van de technologische ontwikkelingen. Zij is een hele stevige thought leader op het gebied van de toekomst van werk.

Over Bea Aarnoutse
Bea Aarnoutse is specialist op het gebied van leadership- en employee alignment. Ze is boardroom consultant, partner en associated consultant van PROOF en betrokken bij veel verandertrajecten: van strategie-implementaties tot fusies. Ook is Bea auteur van twee succesvolle managementboeken: Alignment 2.0 (2015) en Happy change (2021).

Organisaties die consistent werken aan engagement en alignment van medewerkers komen verder. Dat is de boodschap die Bea Aarnoutse, die ze al ruim 15 jaar predikt en dagelijks in de praktijk brengt. Zijn je medewerkers happy, dan creëren zij waarde voor alle stakeholders en maken ze het verschil voor klanten. Een sterke reputatie begint wat haar betreft dus intern: en daarom is het voor elke organisatie juist in deze veranderende tijden extra belangrijk om aandacht te besteden aan de employee journey.

Locatie: T-Mobile in Den Haag

Meer events

Festival Digitale transformatie en transformatieskills… wanneer ga jij zelf aan de slag?

23 juni 2023
12:00 - 17:00
Een dag samen bij elkaar om transformatie te ontketenen!

Human Resource 2.0: ChatGPT… #WTF

25 mei 2023
11:15 - 12:15
Iedereen een digitaal maatje. Wat betekent dat? Er is een kennisrevolutie op komst. Waar hebben we…

Start-up Wintor verandert Onboarding voor altijd door AR-tour

25 mei 2023
13:00 - 14:00
Er is een doorbraak op het gebied van onboarding. Vergeet e-learning, jouw nieuwe medewerker leert…