Kennissessie Leiderschap voor hybride werken en betere employee experience

16 maart 2022
11:30 - 13:00
Leden van het Bedrijvennetwerk HR
Nu aanmelden via EventBrite
Een presentatie van Toon Franken van CoreChange met de 10 stappen naar nieuw leiderschap.

De overspannen arbeidsmarkt, digitalisering en hybride werken stellen nieuwe eisen aan het leiderschap in je organisatie. Is het leiderschap in je organisatie nog up to date?

  • Kunnen de managers voldoende aandacht en inspiratie geven aan nieuwe én huidige medewerkers, zodat je aantrekkelijk blijft als werkgever?
  • Kun je genoeg ‘sense of purpose’ en autonomie bieden?
  • Hoe voorkom je bij het hyride werken dat de teams ‘los zand’ worden en stimuleer je dat ze zelf – met plezier - hun kwaliteit blijven verbeteren?

De huidige omstandigheden bieden de kans om het leiderschap in je organisatie naar een next level te brengen. Meer sturen op eigenaarschap en onderlinge samenspel in de teams, meer op afstand en ruimte geven, met veel aandacht voor de employee experience.

In deze kennissessie ‘Leiderschap voor hybride werken en betere employee experience’ krijg je inzicht in de 10 stappen naar Nieuw Leiderschap. Je leert van de best practices van voorlopers, om employee experience te verbeteren en autonomie en purpose-gedrevenheid te vergroten. Er is ruimte om stil te staan bij de uitdagingen en dilemma’s in jouw organisatie.

Deze kennissessie vindt plaats op woensdag 16 maart van 11.30 - 13.00 uur en wordt gegeven door Toon Franken, auteur van het boek ‘In 10 stappen naar Nieuw Leiderschap’, founding partner van CoreChange, adviesbureau voor nieuwe vormen van organiseren en leiderschap.


PS. Deze kennissessie is enkel toegankelijk voor leden van het Bedrijvennetwerk HR. Vooraf vind screening plaats van alle aanmeldingen.


Meer events

Kennissessie Onderzoek Hybride werken bij Radboudumc en piekbezetting

02 november 2023
15:30 - 17:00
Presentatie van onderzoeksresultaten over Hybride werken incl. brainstorm/dialoog rondom…

Netwerkdiner 'Transitie bij Tata Steel'

09 november 2023
16:00 - 21:00
Persoonlijke ontmoetingen en netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Masterclass 'Van brokkelbrein naar Breinwelzijn'

21 november 2023
15:00 - 16:30
Waarom het helpt om in een snel veranderende en digitale context de handleiding van het brein op…