Mobiliteitsbeleid ANWB

30 april 2021
09:00 - 10:00
Leden van het Bedrijvennetwerk HR
Nu aanmelden via EventBrite

ANWB = mobiliteit. De missie is dat ze haar bijna 5 miljoen leden wil helpen om onbezorgd en met plezier onderweg te gaan.

Wat doe je met je vervoersregelingen in het nieuwe normaal? De ANWB vertelt hoe zij tot een nieuwe duurzame mobiliteitsregeling is gekomen. Tag de C&B'ers en HR Managers uit je organisatie die hiermee aan de bak zijn/willen!

ANWB = mobiliteit. Hier werken wegenwacht, alarmcentrale, winkels, reisbureaus en verzekeringen samen. De missie is dat ze haar bijna 5 miljoen leden wil helpen om onbezorgd en met plezier onderweg te gaan.

Na toetsing bleek ze dit voor haar eigen werknemers maar zeer beperkt te doen. Daarom heeft de ANWB alle huidige vervoersregelingen gestopt en is tot een volledig nieuwe regeling gekomen, waarin dagelijkse keuzevrijheid en flexibiliteit voorop staan en waarin zij stimuleert hiervan gebruik te maken op een duurzame manier.

Deze regeling past voor ANWB - en mogelijk ook voor jouw organisatie - naadloos bij de nieuwe tijd waarin thuiswerken en reiskostenregelingen (inclusief performance management, vergoedingen en faciliteiten) op de agenda van alle werkgevers staan.

Deze kennissessie wordt verzorgd door Jan Jaap Krijtenburg, Manager Compensation Benefits bij ANWB, en Juliette Reijm, HR manager bij ANWB.

Meer events

Weegschaal van Werkdruk

15 oktober 2021
11:30 - 12:30
Maak kennis met de Weegschaal van Werkdruk: een praktisch model om de werkdruk op organisatie-,…

Drive Your Career binnen DAF

15 oktober 2021
11:30 - 12:30
Benieuwd hoe we bij DAF interne arbeidsmobiliteit een boost geven?

Innovation in Workplace Well-being: Weten wat werkt

15 oktober 2021
10:15 - 11:15
Maak kennis met het innovatieve ‘Wellbeing Dashboard’ van TNO voor een gepersonaliseerde aanpak.