Mobiliteitsbeleid ANWB

30 april 2021
09:00 - 10:00
Leden van het Bedrijvennetwerk HR
Nu aanmelden via EventBrite

ANWB = mobiliteit. De missie is dat ze haar bijna 5 miljoen leden wil helpen om onbezorgd en met plezier onderweg te gaan.

Wat doe je met je vervoersregelingen in het nieuwe normaal? De ANWB vertelt hoe zij tot een nieuwe duurzame mobiliteitsregeling is gekomen. Tag de C&B'ers en HR Managers uit je organisatie die hiermee aan de bak zijn/willen!

ANWB = mobiliteit. Hier werken wegenwacht, alarmcentrale, winkels, reisbureaus en verzekeringen samen. De missie is dat ze haar bijna 5 miljoen leden wil helpen om onbezorgd en met plezier onderweg te gaan.

Na toetsing bleek ze dit voor haar eigen werknemers maar zeer beperkt te doen. Daarom heeft de ANWB alle huidige vervoersregelingen gestopt en is tot een volledig nieuwe regeling gekomen, waarin dagelijkse keuzevrijheid en flexibiliteit voorop staan en waarin zij stimuleert hiervan gebruik te maken op een duurzame manier.

Deze regeling past voor ANWB - en mogelijk ook voor jouw organisatie - naadloos bij de nieuwe tijd waarin thuiswerken en reiskostenregelingen (inclusief performance management, vergoedingen en faciliteiten) op de agenda van alle werkgevers staan.

Deze kennissessie wordt verzorgd door Jan Jaap Krijtenburg, Manager Compensation Benefits bij ANWB, en Juliette Reijm, HR manager bij ANWB.

Meer events

Masterclass The Power of Psychological Safety by Amy Edmondson

01 juni 2021
15:00 - 18:30
How to create a culture that is safe to express ideas, ask questions and admit mistakes

Mobiliteitsbeleid ANWB

30 april 2021
09:00 - 10:00
ANWB = mobiliteit. De missie is dat ze haar bijna 5 miljoen leden wil helpen om onbezorgd en met…

Design Thinking in een notendop

15 april 2021
14:45 - 15:45
Design Thinking is een methode om echte problemen op te lossen vanuit het perspectief van…