Netwerkdiner Digitalisering als betrouwbare collega voor de toekomst

22 september 2022
17:00 - 21:00
Leden van het Bedrijvennetwerk HR
Nu aanmelden via EventBrite
Persoonlijke ontmoetingen en netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

‘It is an organisation Jim, but not as we know it….’

Digitalisering dringt het repeterende werk terug en maakt de chaos in organisaties behapbaar. Maar het werk dat mensen uitvoeren wordt complexer. Dit heeft grote impact op de manier waarop bedrijven werken, en mensen leren. Zeker als we ook plaats- en tijdonafhankelijk werken. De consequenties voor organisaties die vanuit klassieke modellen groeien naar deze nieuwe realiteit, zijn gigantisch. Jan legt uit wat er allemaal voor nodig is om klaar te zijn voor de toekomst, waarin digitalisering een betrouwbare collega kan zijn.

Op donderdag 22 september organiseren we in samenwerking met Rabobank weer een netwerkdiner waar netwerken en elkaar ontmoeten centraal staan, waar we genieten van (h)eerlijk eten en we geinspireerd worden door Jan Nieuweboer van Rabobank.

We delen graag kennis met elkaar en laten ons daarbij uitdagen door key note speakers in het volgende programma:

  • Om 17:00 uur is de opening
  • Om 17:30 uur zullen we aan tafel gaan.
  • Om 21.00/21.30 uur sluiten we definitief af.

Tussen de gangen door laten we ons inspireren door Jan Nieuweboer. Jan is HR Innovatiemanager bij Rabobank en specialist in de toekomst van werk. Hij adviseert de Groepsdirectie en (HR) Management. Daarnaast voert hij experimenten uit op het grensvlak van tech en mensen, en begeleidde hij recent de overgang naar hybride werken.


Geef je op! Max 2 deelnemers per organisatie zijn van harte welkom!

Locatie: Hoofdkantoor Rabobank, Croeselaan 18 in Utrecht, op loopafstand van station Utrecht Centraal (Parkeren Parkeergarage Croeselaan).


Let op! Per organisatie kunnen max. 2 a 3 collega's aanwezig zijn. Probeer onderling af te stemmen wie interesse heeft en zich aan wil melden.
Bij meer dan 3 aanmeldingen uit 1 organisatie, zetten wij de eerste 3 aanmeldingen op de lijst. Iedereen die zich later heeft aangemeld zetten we op een wachtlijst voor het geval iemand zich afmeld.


PS. Deze kennissessie is enkel toegankelijk voor leden van het Bedrijvennetwerk HR. Vooraf vindt screening plaats van alle aanmeldingen.


Jan Nieuweboer Raboank

Meer events

Kennissessie over het boek: Kunnen we het even over werk hebben?

24 april 2023
15:30 - 17:00
Schrijfster Marjolein ten Hoonte laat zien hoe ons denken over werk en de arbeidsmarkt oplossingen…

Festival Transformatieskills: Hoe transformeer je jezelf?

23 juni 2023
12:00 - 17:00
Save the date: programma volgt op een later moment.

Carrousel Digitalisering en Employee Experience deel 2

25 mei 2023
00:00 - 00:00
Save the date: programma en tijden volgen op een later moment.