Theater Robin

11 februari 2022
09:00 - 11:00
Leden van het Bedrijvennetwerk HR
Nu aanmelden via EventBrite
Een online theaterbijeenkomst over de mogelijkheden en ethiek van digitalisering in de Employee Experience.

In de online theaterbijeenkomst ‘Robin’ kijken we op basis van uitgebreid onderzoek naar de toekomst van werk en medewerkersgeluk. Welke digitale methoden worden momenteel gebruikt of getest? Welke methoden werken wel en welke niet? Hoe kunnen we moderne technologische mogelijkheden gebruiken om steeds meer maatwerk te bieden en medewerkers te empoweren? Gaat het echt om werknemersgeluk of meer om productiviteit van werknemers? Hoe ver zijn we bereid te gaan voor winstoptimalisatie?

Twee jaar lang deed het team achter Robin onderzoek: ze doken in wetenschappelijk onderzoek over (de toekomst van) werk, volgden trends in HR en werkplektechnologie, bezochten verschillende organisaties en bedrijven over de hele wereld om te spreken met HR-managers, Chief Happiness Officers, AI-experts en Vitaliteitscoaches. De inzichten die ze hebben opgedaan zijn gebundeld in deze 'Robin'-talk.

Met dit theater leiden we het jaarthema van 2022 in: Digitalisering en employee experience.

Het eerste uur van deze bijeenkomst kijken we naar een opname van Theater Robin. Na dit uur volgt een nagesprek van ongeveer een uur o.l.v. Isil Vos, de actrice die de talk geeft. In dit nagesprek zal Isil een aantal pittige vragen/stellingen geven die gaan over de ethiek van de inzet van digitale mogelijkheden voor bijv. employee happiness en het 'exploiteren' van Human Beings.

PS. Deze kennissessie is enkel toegankelijk voor leden van het Bedrijvennetwerk HR. Vooraf vind screening plaats van alle aanmeldingen.


Meer events

Kennissessie Onderzoek Hybride werken bij Radboudumc en piekbezetting

02 november 2023
15:30 - 17:00
Presentatie van onderzoeksresultaten over Hybride werken incl. brainstorm/dialoog rondom…

Netwerkdiner 'Transitie bij Tata Steel'

09 november 2023
16:00 - 21:00
Persoonlijke ontmoetingen en netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Masterclass 'Van brokkelbrein naar Breinwelzijn'

21 november 2023
15:00 - 16:30
Waarom het helpt om in een snel veranderende en digitale context de handleiding van het brein op…