Workshop Leiderschap op Afstand – Hoe houd je de verbinding in het team?

15 april 2021
14:45 - 15:45
Leden van het Bedrijvennetwerk HR
Nu aanmelden via EventBrite
Hoe zorg je ervoor dat de verbinding in het team en de verbinding met de organisatie goed blijft? Hoe doen leidinggevenden dit?

In veel organisaties werken we nu al een behoorlijke tijd op afstand met elkaar. Hoe zorg je ervoor dat de verbinding in het team en de verbinding met de organisatie goed blijft? Hoe doen leidinggevenden uit verschillende organisaties dit? De HR afdelingen hebben soms wel goede ideeën namelijk, maar de beste ideeën komen toch vaak van de leidinggevenden zelf. In deze interactieve workshop gaat elke deelnemer in een kleine groep brainstormen over hoe de leidinggevende de verbinding binnen het team verstevigt en hoe ervoor gezorgd kan worden dat iedereen zich betrokken blijft voelen. Voor deze workshop nodigen we daarom zogenaamde “tandems” van HR professionals en leidinggevenden uit de organisaties van het Bedrijvennetwerk HR uit om hierover in gesprek en mee aan het werk te gaan. Tegen de HR professionals willen we daarom zeggen: “Nodig een leidinggevende uit je organisatie uit en meld je allebei aan!”

Deze workshop wordt geleid door Katja Wouters, Programma manager Duurzame Inzetbaarheid en Milou Heesakkers, Labor Market Communications bij DAF Trucks. Daf Trucks heeft de puzzel Leidinggeven op afstand tijdens de HR Hackathon Employee Experience van het Bedrijvennetwerk HR gehackt. Inmiddels richten ze zich op 4 onderliggende thema’s, namelijk Vitaliteit, Focus, Communicatie en Teams.

Katja Wouters
Milou Heesakkers

Meer events

Kennissessie over het boek: Kunnen we het even over werk hebben?

24 april 2023
15:30 - 17:00
Schrijfster Marjolein ten Hoonte laat zien hoe ons denken over werk en de arbeidsmarkt oplossingen…

Festival Transformatieskills: Hoe transformeer je jezelf?

23 juni 2023
12:00 - 17:00
Save the date: programma volgt op een later moment.

Carrousel Digitalisering en Employee Experience deel 2

25 mei 2023
00:00 - 00:00
Save the date: programma en tijden volgen op een later moment.