Workshop Leiderschap op Afstand – Hoe houd je de verbinding in het team?

15 april 2021
14:45 - 15:45
Leden van het Bedrijvennetwerk HR
Nu aanmelden via EventBrite
Hoe zorg je ervoor dat de verbinding in het team en de verbinding met de organisatie goed blijft? Hoe doen leidinggevenden dit?

In veel organisaties werken we nu al een behoorlijke tijd op afstand met elkaar. Hoe zorg je ervoor dat de verbinding in het team en de verbinding met de organisatie goed blijft? Hoe doen leidinggevenden uit verschillende organisaties dit? De HR afdelingen hebben soms wel goede ideeën namelijk, maar de beste ideeën komen toch vaak van de leidinggevenden zelf. In deze interactieve workshop gaat elke deelnemer in een kleine groep brainstormen over hoe de leidinggevende de verbinding binnen het team verstevigt en hoe ervoor gezorgd kan worden dat iedereen zich betrokken blijft voelen. Voor deze workshop nodigen we daarom zogenaamde “tandems” van HR professionals en leidinggevenden uit de organisaties van het Bedrijvennetwerk HR uit om hierover in gesprek en mee aan het werk te gaan. Tegen de HR professionals willen we daarom zeggen: “Nodig een leidinggevende uit je organisatie uit en meld je allebei aan!”

Deze workshop wordt geleid door Katja Wouters, Programma manager Duurzame Inzetbaarheid en Milou Heesakkers, Labor Market Communications bij DAF Trucks. Daf Trucks heeft de puzzel Leidinggeven op afstand tijdens de HR Hackathon Employee Experience van het Bedrijvennetwerk HR gehackt. Inmiddels richten ze zich op 4 onderliggende thema’s, namelijk Vitaliteit, Focus, Communicatie en Teams.

Katja Wouters
Milou Heesakkers

Meer events

Koffie-COP HR Analytics

24 mei 2022
10:30 - 11:15
Presentatie van het resultaat van data driven HR-onderzoek naar het Glazen Plafond.

Kennissessie De rol van HR bij het vergroten van digitale vaardigheden

12 mei 2022
16:00 - 17:00
In deze inspirerende sessie staan digitaal gedrag en vaardigheden centraal.

Festival Digitale transformatie en Employee Experience

10 juni 2022
12:00 - 17:00
Haalt digitale transformatie de employee experience onderuit? Gain insight, connect & be…